با آبنبات پاستیلی گوگل بیشتر آشنا شوید: نکات و ترفندهای اندروید - وبسایت دکتر امیر مرتضی سعیدی

با آبنبات پاستیلی گوگل بیشتر آشنا شوید: نکات و ترفندهای اندروید

دوشنبه 91/4/12
11:40 عصر
amirsaeedi
Android Jelly Bean
Android Jelly Bean

همانطور که می‌دانید گوگل نسخه جدید سیستم‌عامل اندروید را با نام Jelly Bean یا آبنبات پاستیلی در کنفرانس هفته گذشته خود معرفی کرد، حال بد نیست که با نکات و ترفندهای مربوط به این سیستم‌عامل به همراه امکانات تازه آن آشنا شویم. در نسخه 4.1 اندروید، نوار اطلاع‌رسانی (Notification bar) با اطلاعاتی از شبکه اجتماعی گوگل پلاس و FourSquare غنی‌تر شده و جستجوی صوتی و همچنین سرویس Google Now نیز در حال آموزش اخلاق و رفتار کاربران هستند. حالا اندروید، موزیکی که در حال شنیدن آن هستیم را نیز تشخیص می‌دهد. در ادامه با برخی از مهم‌ترین قابلیت‌های تازه اندروید 4.1 و نکات و ترفندهای مربوط به این سیستم‌عامل آشنا خواهید شد.

چه آهنگی در حال پخش است؟

whatچه آهنگی در حال پخش است؟ خواننده آن کیست؟ گوگل سرویسی را با نام What"s this song معرفی کرد که شباهت زیادی به SoundHound و Shazam دارد. برای استفاده از این سرویس تنها کافی است تا تلفن خود را در مقابل منبع صدا قرار دهید تا آهنگ در حال پخش را شنیده و آن را تشخیص دهد، سپس مشخصات مربوط به آهنگ، آلبوم و خواننده آن را در اختیار شما قرار می‌دهد. این سرویس در قالب یک ویجت در اندروید 4.1 ارایه می‌شود.

Google Now 

Google-Now-Settingsسرویس Google Now اطلاعاتی در رابطه با زمان و مکانی که در آن حضور دارید، ارائه می‌کند. این سرویس گزارش آب و هوا، ترافیک جاده‌ها و زودترین قطاری که به سمت مقصد شما حرکت می‌کند را قبل از اینکه از خانه به سمت محل کار خارج شوید، ارائه می‌کند. همه این گزارش‌ها نیز بصورت خودکار ارائه می‌شوند. در اندروید آبنبات پاستیلی می‌توانید به کلیه تنظیمات مورد نظر برای استفاده از Google Now دسترسی داشته باشید. متاسفانه این سرویس با توجه به محدودیت‌های فعلی و عدم پشتیبانی صحیح گوگل از سیستم حمل و نقل کشور، برای کاربران ایرانی کاربرد زیادی ندارد.

دوربین و گالری

گوگل تصمیم گرفته در آبنبات پاستیلی، نرم‌افزارهای دوربین و گالری را کمی فانتری کند. در اندروید 4.1 چیدمان عکس‌ها تغییر کرده و تصاویر به شکلی شبیه به کارت‌های روی هم قرار گرفته نمایش داده می‌شوند. در نرم‌افزار دوربین امکان مشاهده عکس‌های قبلی گرفته شده در کنار منظره‌ای که الان قصد گرفتن عکس از آن را دارید، وجود دارد.

استفاده از صدا بدون نیاز به لمس صفحه

Google-Now-Hands-Freeدر Google Now می‌توانید بدون نیاز به لمس کردن صفحه و با به زبان آوردن عبارت Google نرم‌افزار Voice Search را اجرا کنید و به جستجوی آنچه نیاز دارید بپردازید.

این قابلیت بخشی از تلاش گوگل برای ارتقاء سطح کیفی سرویس Voice این شرکت و رقابت جدی‌تر با سرویس‌های مشابه مانند Siri است. با این سرویس می‌توانید هر آنچه را که نیاز دارید از طریق موتور جستجوی گوگل بیابید.

لمس دو انگشتی نوار اطلاع رسانی

بسته به نوع اطلاع‌رسانی، در اندروید 4.1 می‌توانید برخی از Notificationها را با لمس دو انگشتی و کشیدن به سمت راست باز نموده تا اطلاعات بیشتری در مورد آن نمایش داده شود. به عنوان مثال پس از گرفتن اسکرین شات از صفحه شما می‌توانید یک تصویر بندانگشتی کوچک از آن را مشاهده کنید و یا با لمس دو انگشتی و کشیدن به سمت پایین تصویر بزرگتر را ببینید. این قابلیت برای ایمیل و یا پیامک‌ها نیز کار می‌کند و حقیقتا کار را راحتر کرده است.

Jelly-Bean-Notification-650x572

علاوه بر این، نوار اطلاع‌رسانی‌ها (Notification bar) دستخوش تغییرات دیگری نیز شده و این نوار با گوگل پلاس و Foursquare یکپارچه گردیده است. تصور کنید که یک تماس از دسته رفته (Missed Call) داشته باشید شما از همان نوار اطلاع‌رسانی‌ها می‌توانید به سرعت به آن شماره پیامک ارسال نموده و یا با آن شخص تماس بگیرید. اگر کسی شما را در عکسی تگ کرده باشد شما به راحتی و از طریق همان نوار اطلاع‌رسانی می‌تواند به آن عکس +1 بدهید.

بروز رسانی هوشمند

jb-android-4قابلیت جدید دیگری که در اندروید 4.1 اضافه شده، بروزرسانی هوشمند است. از این پس برای بروز رسانی نرم‌افزار نیازی نیست کل پکیچ آن را دانلود کنید و در زومان آپدیت تنها بخش‌هایی که تغییر کرده‌اند، بروز خواهند شد. این کار باعث می‌شود تا در هر بار بروزرسانی حجم کمتری از اطلاعات را دانلود کنید.

تغییر سایز خودکار ویجت‌ها

در اندروید 4.1 ویجت‌ها بهبود یافته‌اند و براساس مکانی از صفحه اصلی که آنها را قرار می‌دهید، تغییر سایز پیدا می‌کنند. کاربر همچنین می‌تواند صفحه را بصورت افقی یا عمودی چیدمان کند.

منبع AndroidAuthority DroidLife



طراح صفحات وب - برنامه نویس تحت سی پلاس پلاس و دلفی و ویبی - طراح نرم افزار های تبلیغاتی - تدریس خصوصی - ارائه پروپوزال و پایان نامه - ارائه مقالات علمی (برای ارتباط نظر بگذارین)
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به وبسایت دکتر امیر مرتضی سعیدی است. || طراح قالب avazak.ir