اواسط مرداد 91 - وبسایت دکتر امیر مرتضی سعیدی

آقای رئیس جمهور! گرانیها را می بینید؟

پنج شنبه 91/4/22
1:53 صبح
amirsaeedi

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران بزرگ با صدور بیانیه ای به سران قوا تاکید کرد، در حالی که بیش از سه سال از نام گذاری دهه «پیشرفت و عدالت» می گذرد اما مردم با مشکلات عدیده اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند و این مساله نشان دهنده این است که در مسیر برقراری عدالت درست عمل نشده است.
به گزارش دانشجونیوز شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران بزرگ در این نامه خطاب به رئیس جمهور نوشته است: شما که در طول دوران ریاست جمهوری خود، بالغ بر صد سفر استانی داشته اید و ارتباط تنگاتنگی با بدنه مردم برقرار کرده اید، آیا این گرانی ها و تاثیر آن بر زندگی مردم را نمی بینید؟ آیا نمی بینید که مستقل از تمام تلاش هایی که شده همچنان امروز مردم درگیر نیازهای ساده معیشتی خود هستند و گرانی های اخیر مشکلاتی را برای اقشار مختلف مردم، خصوصا قشر مستضعف جامعه به وجود آورده است؟

در قسمت دیگری از این نامه آمده است: حال سوال ما از دولت و رییس جمهور محترم این است که با این اوصاف چرا فکری برای حل این مساله نمی کنند؟ آیا این که مسائلی مانند کارشکنی ها یا تحریم وجود دارند، دلایل کاملی هستند تا با توسل به آن ها بتوان فشار وارد شده بر مردم را توجیه کرد؟ آیا واقعاً کنترل بازار، خصوصاً قیمت اجناس ضروری کار سختی است برای دولت؟! در حالیکه در موارد مشابه در سالیان گذشته دولت نشان داد که به خوبی از عهده این کار بر می آید. انتظار ما از دولت خدمتگزار این است که با وجود احتمال درستی تمام مسائل، نگذارد ذره ای از مشکلات به مردم منتقل شود.

انتظار ما از دولت محترم این است که شفافیت و صداقت را در باب مساله گرانی ها در پیش بگیرد و با تشریح صادقانه سهم هریک از عوامل در مشکل پیش آمده، تدبیری بیاندیشد تا با نظارت درست و تغییر مجریان نالایق ذره ای فشار بر مردم عزیز ایران مان تحمیل نشود.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران بزرگ همچنین خطاب به قوه قضائیه تاکید کرده است: آیا برخورد قاطعانه با بخشی از خاطیان و اعلام جرم آن ها باعث نمی شود که سایر افرادی که قصد خیانت به ملت بزرگ ایران دارند حساب کار دستشان بیاید؟

این شورا خطاب مجلس هم تصریح کرده است: آیا نیازهای اساسی مردم حقیقتا مساله شماره یک مجلس محترم می باشد؟ آیا در شرایطی که مردم با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنند، مجلس به رفع دغدغه های مردم می پردازد یا درگیر مسائل سیاسی است؟ برای اثبات این مدعا کافی است نگاهی به مصوبات مجلس در چندماه گذشته بیندازیم تا مشخص گردد چه اندازه این مصوبات به نیازهای کنونی مردم نزدیک بوده است؟ ... خواسته ما از شما و سایر نمایندگان محترم این است که به جای بها دادن به مسائلی که در اصطلاح سیاسی بازی خوانده می شود، اندکی به خواسته های مردم توجه نماید.
 
در پایان این نامه اعلام شده است: در صورت کوتاهی مسئولین و فاصله گرفتنشان از مردم و عدم تحقق خواسته های مردم، ما دانشجویان بسیجی تمام تلاش خود را برای تحقق خواسته های ملت انجام خواهیم داد و ذره ای در این مسیر کوتاه نخواهیم آمد.

دانشجو نیوز



روش های کشف پسورد

یکشنبه 91/4/18
1:19 صبح
amirsaeedi

روش های کشف پسورد

پسورد گذاری در اصل نوعی روش محدو کردن دسترسی به یک Account است  تا هر کسی نتواند به آن دسترسی پیدا کند. برای وردود به یک سیستم رمز گذاری شده باید از کاراکتر هایی که از پیش برای سیستم تعریف شده استفاده کرد یعنی باید کلمه وارد شده با کلمه ی شناخته شده برای سیستم مطابقت داشته باشد. منظور از کشف رمز هم پیدا کردن همین کلمه توسط کسی ست که به ظاهر اطلاعی از این رمز ندارد. به کسی که این کار را انجام می دهد یا نرم افزاری که عمل رمز یابی را به عهده داردPassword Cracker می گویند. حال روش های باز کردن پسورد:

 

1-استفاده از نرم افزار های Dictionary Password Cracking:

معمولا این گونه نرم افزار ها دارای یک دیکشنری هستند حاوی کلماتی متعدد که طی عمل Craccking ، تک تک این کلمات با اسم رمز ذخیره شده در سیستم مقایسه می شود تا کلمه مزبور که همان اسم رمز است پیدا شود. معمولا این برنامه ها رمز یابی را به طور خودکار انجام می دهند ولی قادر باز کردن هر پسوردی نیستند یا مدت زمان آن بسیار طول می کشدولی برای پسورد های ساده تر کارایی خوبی دارند.

 

درست کردن دیکشنری رمز یاب:

نرم افزار های مذکور معمولا امکانی را برای اضافه کردن دیکشنری در خود دارند اگر مایل به ساخت دیکشنری رمز یاب در چنین نرم افزار هایی هستید به این نکات توجه کنید:

1- سعی کنید حد اقل یکی از کاراکتر های پسورد و ترجیحا کاراکتر اول را داشته باشید.  اگر شما هیچ اطلاعی از پسورد نداشته باشید و فرضا فقط بدانید تعداد کاراکتر ها پنج عدد است آن وقت کار مشکلی در پیش رو خواهید داشت. با یک محاسبه ساده می توان نتیجه گرفت که دیکشنری شما باید حاوی11881376 کلمه باشد و این هم در صورتی ست که در رمز سیستم فقط از یک نوع حروف (بزرگ یا کوچک) استفاده شده باشد. مشخص است که رمز یابی از این طریق به هر سرعت که باشد ممکن است ماه ها طول بکشد. حال اگر آگاهی داشته باشید که مثلا حرف اول پسورد "a"  است یک مجموعه کلماتی که با این حرف شروع شود در دیکشنری می سازید که مقدار زیادی در وقت  صرفه جویی می شود و به هدف نزدیک تر می شوید. پس سعی کنید اطلاعاتی از این قبیل را تا آنجا که مکن است از پسورد به دست آورید.

 

2- نکته دیگر در مورد کوچک یا بزرگ بودن حروف رمز است. که سه فرض در پیش رو داریم. یا رمز از حروف کوچک تشکیل شده است یا از حروف بزرگ و یا ترکیبی از هردو، واز هیچ عددی هم در آن استفاده نشده است.فرض کنید یک کلمه سه حرفی بامشخصات فوق داریم و می خواهیم آن راکشف کنیم اگر تنها به ساخت یک دیکشنری حامل کلمات سه حرفی اکتفا بکنیم شاید به نتیجه مطلوب نرسیم بلکه برای حالت های مختلف باید دیکشنری های مختلف داشته باشیم. در مورد همین مثال اگر دقت کنید متوجه می شوید که با توجه به تعداد کاراکتر ها و حالت های سه گانه ی کوچک و بزرگ بودن حروف هشت حالت متفاوت می تواند محتمل باشد: (ک:کوچک- ب:بزرگ)

 ک ک ک، ک ک ب، ک ب ک ، ک ب ب ، ب ک ک ، ب ب ک ، ب ک ب ، ب ب ب

 

بدین ترتیب بهتر است ما هشت دیکشنری بسازیم که ترکیب حروف هرکدام مطابق یکی از حالت های هشت گانه ی بالا باشد.

 

3- اگر از عدد هم در بین کاراکتر ها استفاده شده باشد کار مشکل تر می شود و باید اعداد را هم در احتمالات مختلف مد نظر داشت و با توجه به آن دیکشنری ساخت.

اگر به زبان برنامه نویسی آسنایی داشته باشید می توانید خودتان هم رمز یاب بسازید و از احتمالات مختلف ترکیب حروف بزرگ و کوچک و اعداد در آن استفاده کنید مثلا زبان های کیو بیسیک و ویژوال بیسیک.

 روش رمز یابی مزبور برای پسورد های ساده تر و کوتاه کارایی دارد و البته روش های دیگری مانند ارتباط با سیستم از طریق اینترنت و فرستادن یک فایل یا نامه و در حقیقت فریب دریافت کننده و نفوذ به سیستم وی و یا استفاده از نرم افزار های پیشرفته تر ، که امروزه بسیار رایج شده است ، نیز وجود دارد با اینکه یک کار حرفه ای به حساب نمی آید. شاید وارد شدن مباحث  تخصصی و حرفه ای این موضوع چندان هم صحیح نباشد. فعلا همین قدر کافی ست در ضمن سوء استفاده هم نکنید.



طراح صفحات وب - برنامه نویس تحت سی پلاس پلاس و دلفی و ویبی - طراح نرم افزار های تبلیغاتی - تدریس خصوصی - ارائه پروپوزال و پایان نامه - ارائه مقالات علمی (برای ارتباط نظر بگذارین)
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به وبسایت دکتر امیر مرتضی سعیدی است. || طراح قالب avazak.ir